Aanbiedingen
Klik hier om de actie van aankomende maand te bekijken! De acties kunnen op het gebied van fitness of zonnebank zijn.
Gratis proefles
Heeft u interesse in een gratis proefles, vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact op om een afspraak in te plannen.
Partners
Fysiosport Capelle heeft voor een aantal organisaties speciale aanbiedingen om te sporten. Klik hier voor meer informatie.
Vacatures
Klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures bij Fysiosport Capelle.

Contact/ tarieven

Contact:

De Linie 3J

2905 AX Capelle a/d IJssel

010-451 51 09

info@fysiosport-capelle.nl
.

Tarieven:

Intake & onderzoek na verwijzing: 40,00 euro

Fysiotherapeutisch consult: 30,00 euro

Behandeling Manuele Therapie: 45,00 euro

.

Declaratie:

Voor fysiotherapie geldt dat wanneer u een aanvullend verzekeringspakket hebt (uitgezonderd tandarts) de behandeling in de meeste gevallen onder de verzekering valt. De therapeut zal in principe rechtstreeks aan uw verzekering declareren. Voor specifieke vragen over uw verzekering, adviseren wij u uw polis na te kijken en eventueel contact met uw zorgverzekeraar op te nemen.

Voor Manuele Therapie geldt een andere manier van vergoeden. Deze declaratie kunnen wij niet rechtstreeks naar uw verzekeraar doorsturen, dit dient u zelf te doen. Wij vragen u hierdoor wel het factuurbedrag direct aan ons te voldoen, per pin of contant na de behandeling. Houdt u er bij manuele therapie ook rekening mee dat deze methode onder alternatieve geneeswijzen valt en dat u hier dus aanvullend verzekerd voor moet zijn. Dit kunt u nakijken in uw polis of navragen bij uw zorgverzekeraar.

NB: Zorg en Zekerheid en DSW vergoeden onze manuele therapie niet, aangezien het bij deze verzekeraars een vereiste is dat de therapeut een arts is.

Klachten?

U kunt uw klacht melden bij de balie van Fysiosport Capelle, deze wordt dan opgenomen in het klachtenregister, waarna zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Bovendien is Fysiotherapie Heiszwolf aangesloten bij het klachtenregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie).

http://www.defysiotherapeut.com/de-fysiotherapeut/een-klacht-over-uw-fysiotherapeut.html