Aanbiedingen
Klik hier om de actie van aankomende maand te bekijken! De acties kunnen op het gebied van fitness of zonnebank zijn.
Gratis proefles
Heeft u interesse in een gratis proefles, vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact op om een afspraak in te plannen.
Partners
Fysiosport Capelle heeft voor een aantal organisaties speciale aanbiedingen om te sporten. Klik hier voor meer informatie.
Vacatures
Klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures bij Fysiosport Capelle.

Claudicatio Intermittens

Looptherapie Claudicatio Intermittens

 

Sinds oktober 2012 is Fysiosport Capelle / Fysiotherapie Heiszwolf een praktijk waar mensen met Claudicatio Intermittens (“etalagebenen”) terecht kunnen voor gesuperviseerde looptherapie. Mensen met Claudicatio Intermittens klagen over pijn in het been als gevolg van een verminderde doorbloeding. Uit onderzoek blijkt looptherapie een goede manier om langer en verder pijnvrij te kunnen lopen.

 

Fysiotherapeut Kevin Neleman zal u bij Fysiosport Capelle / Fysiotherapie Heiszwolf van begin tot eind begeleiden en u helpen om uw doelen te behalen. Deze doelen zijn persoonlijk en kunnen bijvoorbeeld zijn “Weer naar de supermarkt kunnen lopen” of “Zonder pijn een middagje shoppen in de stad”. Tijdens de looptherapie wordt u looppatroon geanalyseerd en krijgt u tips om beter te lopen. De aandacht ligt op de looptherapie, maar ook de adviezen over leefstijl en oefeningen voor de kracht en lenigheid zijn onderdelen van het behandeltraject. U zal de eerste weken intensief begeleidt worden om er uiteindelijk voor te zorgen dat u zelfstandig gaat lopen met minder begeleiding. U blijft dan wel onder controle van uw gespecialiseerde fysiotherapeut.

 

Voor informatie over Claudicatio Intermittens en gesupiviseerde looptherapie kunt u bij Kevin Neleman terecht. Ook verwijzen we u graag naar www.claudicationet.nl voor algemene informatie.