Aanbiedingen
Klik hier om de actie van aankomende maand te bekijken! De acties kunnen op het gebied van fitness of zonnebank zijn.
Gratis proefles
Heeft u interesse in een gratis proefles, vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact op om een afspraak in te plannen.
Partners
Fysiosport Capelle heeft voor een aantal organisaties speciale aanbiedingen om te sporten. Klik hier voor meer informatie.
Vacatures
Klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures bij Fysiosport Capelle.

Intake

 

Wij raden nieuwe leden aan een intake gesprek te houden met een van onze professionele fitnessbegeleiders of fysiotherapeuten. Dit intake gesprek bestaat uit drie onderdelen:
 

  • Een persoonlijk gesprek, waarin achtergronden en eventuele blessures en/of medische indicaties worden besproken, zodat hier rekening mee gehouden wordt. Ook wordt het gewicht opgenomen en er wordt een indicatie van het vetpercentage gegeven.
  • Vaststellen van persoonlijk trainingsdoel, zoals afvallen, conditie krijgen of bepaalde spiergroepen trainen.
  • Een aantal apparaten gebruiken om vast te stellen welke gewichten voor u persoonlijke ingesteld moeten worden.

 

Naar aanleiding van deze onderdelen wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld. De eerste keren die volgen zijn onder persoonlijke begeleiding, zodat u precies weet hoe de apparaten werken, het trainingsschema afgelezen moet worden en u de weg in het sportcentrum kunt vinden.

 
Vervolgens kunt u komen op de tijden die u het beste uitkomen, waarbij er natuurlijk wel begeleiding in de zaal aanwezig is waar u terecht kunt met vragen.

 
Na maximaal twee maanden raden wij u aan een afspraak te maken voor een hertest, zodat bekeken wordt met de begeleider wat de stand van zaken is en of er onderdelen in uw trainingsschema gewijzigd dienen te worden.