Aanbiedingen
Klik hier om de actie van aankomende maand te bekijken! De acties kunnen op het gebied van fitness of zonnebank zijn.
Gratis proefles
Heeft u interesse in een gratis proefles, vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact op om een afspraak in te plannen.
Partners
Fysiosport Capelle heeft voor een aantal organisaties speciale aanbiedingen om te sporten. Klik hier voor meer informatie.
Vacatures
Klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures bij Fysiosport Capelle.

Cardiotraining

Cardio fitness is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.
 
Door cardiotraining wordt vet in het gehele lichaam afgebroken. Om in de probleemgebieden overtollig vet kwijt te raken is een combinatie van cardio fitness en het trainen van specifieke spiergroepen noodzakelijk.
Cardio apparaten zijn:
  • Crosstrainer;
  • Loopband;
  • Roeimachine;
  • Fietsen.
 

Fitness

 
Het effect van cardio fitness wordt vergroot wanneer dit regelmatig wordt gedaan en ten minste tien minuten.

Deze toestellen zijn voorzien van een hartslag- en verbrandingsmeter, zodat u precies in de gaten kunt houden wat de resultaten zijn van uw inspanningen. Wanneer u uw conditie langzaam wilt opbouwen, is cardiofitness een uitstekende manier van trainen. Uw hartslag en longcapaciteit worden door de apparatuur goed in de gaten gehouden, zodat u kunt werken aan uw uithoudingsvermogen, zonder uw lichaam te veel te belasten.